Sinterklaas Live via Dorpshart Lisse | lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
<p>Sinterklaas komt dit jaar via livestreams bij alle kinderen uit Lisse in de woonkamer!</p>

Sinterklaas komt dit jaar via livestreams bij alle kinderen uit Lisse in de woonkamer!

(Foto: )

Sinterklaas Live via Dorpshart Lisse

Sinterklaas zal dit jaar helaas de kindjes niet kunnen ontvangen in het Pietenatelier in Dorpshart Lisse. Maar hij gaat natuurlijk wel graag naar alle kinderen toe. En dat gebeurt op een veilige manier: via een livestream. Omdat dat dit jaar niet mogelijk is in het Pietenatelier zal de grote kindervriend daarom via een livestream alle vragen van kinderen gaan beantwoorden.

In deze livestreams zal de grote kindervriend alle vragen van kinderen gaan beantwoorden. Daarnaast komt Piet een stukje voorlezen en wie weet doen ze ook nog wel een gek spelletje!

Vraag insturen
Heb jij een brandende vraag aan Sint of Piet? Stuur dan je vraag naar info@dorpshartlisse.nl. Sinterklaas zal proberen alle vragen te beantwoorden! Voor alle tekeningen, knutselwerken en verlanglijstjes heeft hij ook iets bedacht! Omdat hij ze niet in ontvangst kan nemen in het Pietenatelier, staat er in het Dorpshart op het pleintje bij SNS Bank, Lincherie en Hugo Boss een postbus voor de goedheiligman. Alle lijstjes, tekeningen en knutsels kunnen hier in gestopt worden en dan komen ze uiteindelijk bij Sinterklaas terecht. Sint en piet zullen de ingekomen tekeningen, knutsels en lijstjes ook bespreken in de livestream, dus zeker kijken, want wie weet komt jouw lijstje wel voorbij!

De livestream zal te volgen zijn via de Facebookpagina van Dorpshart Lisse.
- Woensdag 25 november van 15.00 tot 16.00 uur;
- Zaterdag 28 november van 14.00 tot 15.00 uur;
- Woensdag 2 december van 15.00 tot 16.00 uur.
Voor meer informatie en details: kijk op www.dorpshartlisse.nl en houd de Facebookpagina van Dorpshart Lisse in de gaten voor meer leuke sinterklaasactiviteiten. Tip: de livestreams zijn daar ook terug te kijken. En onthoud goed: Sinterklaas wil natuurlijk geen corona krijgen en daarom shopt lokaal en alleen.

Meer berichten