Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Halloween op een andere manier

Halloween in Dorpshart Lisse is dit jaar anders dan andere jaren. Door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om Trick or Treat en de Halloweenoptocht door te laten gaan.

Kinderen kunnen echter wel meedoen aan een kleine speurtocht.Vanaf 24 oktober hangen er in de etalages van de winkels twee soorten Halloweenposters: met én zonder letters. Alle letters vormen samen een slagzin en aan de cijfers naast de letters kun je zien op welke positie de letter in de slagzin hoort. Onder alle goede inzendingen worden leuke prijzen verloot.
De posters hangen van 24 t/m 31 oktober in de etalages en de etalages zijn voor een groot deel verlicht. Hierdoor kan iedereen op eigen gelegenheid en op een eigen tijdstip naar letters zoeken en de juiste slagzin maken. Op dorpshartlisse.nl zijn de deelnemende winkels te vinden. Alle inzendingen kunnen o.v.v. naam, leeftijd en e-mailadres ingeleverd worden bij VVV Lisse of worden gemaild naar info@dorpshartlisse.nl. De winnaars krijgen persoonlijk een bericht.

Meer berichten