Logo lissernieuws.nl
Geen intocht op de traditionele manier dit jaar, maar je schoen zetten, dat mag natuurlijk gewoon wel!
Geen intocht op de traditionele manier dit jaar, maar je schoen zetten, dat mag natuurlijk gewoon wel! (Foto: Pixabay)

Sint & Piet autopuzzelrit door Lisserbroek in plaats van intocht

Sint en Piet staan te popelen om weer naar Nederland te komen. De intocht zal dit jaar door corona echter anders zijn dan anders, maar dat mag de pret niet drukken.

Op zaterdag 21 november komt Sint met zijn grote Pietenclub naar Lisserbroek. Om het voor iedereen veilig te houden, is het niet Sinterklaas die rondrijdt door het dorp, maar zijn jullie dat. Sint en Bello hebben namelijk een autopuzzelrit gemaakt, waarbij je door middel van raadsels, spelletjes en hier en daar een Piet uiteindelijk bij Sint en Bello uitkomt.

Aanmelden
De puzzelrit duurt ca. 45 minuten en is enkel toegankelijk voor auto’s. Het is van 13 tot 16 uur in en door Lisserbroek. Het is noodzakelijk je van te voren aan te melden via sinterklaaslisserbroek@gmail.com. Doe dit zo snel mogelijk, want er is een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar. Na de aanmelding krijg je een bevestiging, een starttijd én natuurlijk instructies die je 21 november nodig hebt tijdens de puzzelrit.

Op de hoogte blijven
Het is even anders dan je gewend bent, maar het wordt weer een groot feest! Sint, Pieterbello, Piet Za en alle andere Pieten kijken er enorm naar uit. Dit wil je niet missen! Wil je op de hoogte blijven of heb je zin om vast in de sfeer te komen? Kijk dan op www.facebook.com/sinterklaaslisserbroek.

Meer berichten